Miben segíthetünk?

+36 (20) 432 65 50


Modern terasz árnyékolás

Lorem Ipsum is simply dummy

Cégünk széles körű szolgáltatást kínál a modern terasz árnyékolás területén. Vállaljuk a modern terasz árnyékolók gyártását és telepítését az egész ország területén. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk a leendő ügyfeleinket. Az új modern terasz árnyékolás az Ön egyedi igényei alapján készítjük és telepítjük.

Az általunk kínált terasz árnyékolók porfestett acélvázai rendkívül strapabíróak és erősek, így hosszú éveken keresztül kiváló szolgálatot nyújtanak. A ponyvák UV-sugárzással szembeni ellenálló képességgel rendelkeznek, így színük és mintázatuk hosszú ideig megmarad. Minden terasz árnyékolónkra két év garanciát biztosítunk, ráadásul lehetőség van beépített érzékelőkkel és motorral rendelni a modern terasz árnyékolókat is.

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött szakszerű segítséget nyújtunk. Cégünk kiváló minőségű, ám megfizethető modern terasz árnyékolás szakértője! Kínálatunkban több mint 160 féle ponyva közül választhat, és szakértőink minden kérdésére örömmel válaszolnak. Hívjon minket bizalommal, és készséggel segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk modern terasz árnyékolás kapcsánn, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 432 65 50 telefonszámunkon munkanapokon 8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Modern terasz árnyékolás típusok

Ahogy ön szeretné.

Terasz napellenző típusok széles választékát kínáljuk. Ön megálmodja és mi legyártjuk és felszereljük önnek. Ha szeretné szakembereink örömmel adnak önnek tanácsot terasz napellenzője kapcsán. Legyen szó privát, szállások, éttermekről mi örömmel segítünk önnek.

Válassza a kiváló minőségű, remek ár / érték aránnyal rendelkező terasz napellenzőinket, amelyekre 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi örömmel segítünk.

Modern terasz árnyékolás

Slim terasz napellenző

A Slim terasz napellenző egy könyökkaros napellenző szerkezet. Állítható dőlésszöggel, védőtetővel és szükséges konzolokkal kínáljuk.

Modern terasz árnyékolás

Modern terasz napellenző

A Modern terasz árnyékoló olyan acélszerkezettel készül, amelynek tetejére egy, illetve mindkét oldalra szerelhető napellenző.

Modern terasz árnyékolás

Deluxe terasz napellenző

A Delux terasz napellenző a ház homlokzatára kerül beépítésre és igény szerint függőleges árnyékolóval (drapéria) is rendelhető.

Modern terasz árnyékolás

Prémium terasz napellenző

A prémium terasz napellenzővel valóban minden igényt kielégítő privát szférát hozhat létre otthonában, amely a kényelem és a nyugalom oázisa lehet.

Prémium minőség

Modern terasz árnyékolás előnyei

Modern, kiváló minőségű, esztétikus és remek ár / érték aránnyal rendelkező Party napellenzőt kínálunk. Napellenzőink telepíthetőek kertbe és teraszra egyaránt.

Tökéletes árnyékolás

Napellenző ponyvája ellenáll az UV sugárzásnak és így hosszan megőrzi esztétikus megjelenését.

Ellenáll az időjárás viszontagságainak

Az érzékelők segítségével megvédheti napellenzőjét az erősebb szelektől és automatizálhatja működését.

Motoros vezérlés

Napellenzőjét rendelheti beépített motorral, amelyet vezérelhet távirányítóval, illetve beköthető okosotthon rendszerbe is.

Személyre szabott

Több, mint 160 féle ponyva közül választhat és a napellenző szerkezetét is kérheti szinte bármilyen színben.

Kiváló ár / érték arány

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező terasz napellenzőket kínálunk, amelyekre 2 év garanciát vállalunk.

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Kérjen Ön is ingyenes felmérést.

Modern terasz árnyékolás ponyvák

A választás szabadsága.

Cégünk kizárólag kiváló minőségű napellenzőket kínál, amelyeket az Ön egyedi igényei szerint gyártunk le és szereljük fel teraszára vagy kertjében. Több, mint 160 féle színű és mintájú napellenző ponyva közül választhatja ki azt, amelyik a leginkább tetszik önnek. Napellenző ponyváinkra 2 év teljeskörű garanciát vállalunk.
Az általunk forgalmazot napellenző ponyvák igen strapabírók. Ellenállnak az UV sugárzásnak, amelynek köszönhetően színüket, mintájukat hosszan megérzik. Napellenző ponyváinkat egy speciális bevonattal látjuk el, amelynek köszönhetően nem gombásodnak, nem penészesednek és kiváló víztaszító képességgel rendelkeznek.
Az általunk kínált napellenző ponyvák össze sem hasonlíthatók azzal, amit a bevásárló központokban lehet kapni. Napellenző ponyváink valóban kiváló minőségű ponyvák, amelyeket remek áron kínálunk.

Modern terasz árnyékolás motorral

Vezérelhető kapcsolóval vagy távirányítóval.

Napellenző motorok között alapvetően csak a teljesítményben találhat különbséget. Szakembereink a napellenző paraméterei alapján segítenek kiválasztani a megfelelő motort. A napellenző motor vezérlésére választhatja a kapcsolót vagy távirányítót is. Létezik olyan távirányító, amellyel egyszerre több árnyékolót is vezérelhet.
Továbbá érdemes tudni, hogy árnyékolóit - így például a napellenzőt is - bekötheti okos otthon rendszerbe. Így nem csak távirányítóval, de telefonnal, tablettel vagy számítógéppel is vezérelheti. Sőt, az internet segítségével ezt megteheti távolról is. Ha a napellenző motor mellé érzékelőket is kér, akkor a napellenző működése teljesen automatizálható.
Napellenző motorjainkra minimum 5 év teljeskörű garanciát vállalunk. Ha szeretne többet megtudni a napellenzőink működésére, akkor hívjon minket és szakembereink örömmel válaszolják meg az összes kérdését.

Modern terasz árnyékolás érzékelőkkel

Védje napellenzőjét és maximalizálja kényelmét.

Modern terasz árnyékolásje rendelhető beépített érzékelővel. A beépített érzékelő reagálhat erős szélre, napfényre vagy jelentősebb esőre is, persze csak akkor, hogy ha beépített napellenző motorral is rendelkezik. A felsoroltak közül a szélérzékelés a legfontosabb. Bár a napellenző ponyvája erős, strapabíró anyagból készült, de a nagyon erős szél kárt tehet a napellenző szerkezetében vagy ponyvájában.
A fény és eső érzékelés inkább az ön kényelmét növelheti, mintsem a biztonságot. Az érzékelő beállítható, hogy ha erősebb napfényt érzékel, akkor magától nyíljon ki a napellenző, hasonlón ha elered az eső.
Természetesen az érzékenység - azaz hogy milyen erős napfényre vagy milyen esőzésre reagáljon - szabadon állítható az Ön igényeihez. Védje napellenzőjét és tegye kellemesebbé napellenzője használatát.

Modern terasz árnyékolás szerkezete

Strapabíró, erős szerkezet

A Modern terasz árnyékolás szerkezete erős acélból készül - nevezhetnénk viharálló terasz árnyékolónak is - , melynek tetejére felszerelhető egy, illtve mindkét oldalára napellenző. Akár hatalmas területek árnyékolására is tökéletesen alkalmas. Sőt, modulárisan is elhelyezhetők azaz több Modern terasz árnyékolás is tehető egymás mellé tökéletes fedésben. Maga a szerkezet porfestett, amelyet szinte bármilyen színben kérhet.
Napellenzőjére drapériát is kérhet. A drapéria alapvetően 20 - 25 cm hosszú, de ennél lényegesen hosszabb drapéria is felszerelhető. Sőt, maga a drapéria is motorizálható. A lehetőségek széles skáláját kínáljuk önnek, amely lehetővé teszi, hogy valóban olyan napellenzőt vásároljon, amilyenre vágyik.
Magára a napellenző szerkezetére 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. Válassza a kiváló minőséget és a remek árat, válasszon minket.

Modern terasz árnyékolás szerelés

Új napellenzőjét 2-3 héten belül legyártjuk és felszereljük önnek.

Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási és egyéb költségeket. Válasszon magyar céget, válasszon minket.

Felmérés

Cégünk vállalja, hogy szakemberünk legfeljebb 3 napon belül kiérkezik önhöz felmérés céljából.

Ajánlat

A felmérés végén adunk önnek egy ajánlatot, amely tartalmazza majd a napellenző fix árát.

Gyártás

Ha elfogadja ajánlatunkat megkezdődik az ön egyedi napellenzőjének gyártásra, amelyet 2-3 héten belül legyártunk.

Felszerelés

Amikor elkészültünk napellenzőjével egyeztettünk önnel egy időpontot a felszereléshez.

Modern terasz árnyékolás beépítés

Kiváló minőség, remek ár és szuper rövid határidő

Kiváló minőség

Napellenzőnk szerkezete, ponyvája, motorja és érzékelői mind a piacon elérhető legjobb minőséget képviselik.

Tapasztalat

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Bízza napellenzőjét valóban tapasztalt szakemberekre.

Garancia

Napellenzőnk szerkezetére és ponyvájára 2 év teljeskörű garanciát adunk, még a napellenző motorra 5 év garancia érhető el.

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Kérdéseit örömmel megválaszljuk.

Személyre szabott

Napellenzőjét az Ön egyedi igényei és kertje / teraszra pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le.

Remek ár

Napellenzőik remek ár / érték aránnyal rendelkeznek, sok év múlva is pontosan úgy nézznek ki és úgy működnek, mint az új.

Rólunk

Miért minket válasszon?

Rendkívül esztétikus, modern, kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező terasz árnyékolókat  kínálunk. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Minden napellenzőnkre 2 év teljeskörű garanciát kínálunk. Motorjainkra 5 év, napellenző ponyváinkra szintén 2 év garanciát kínálunk.
Több, mint 160 féle színű és minájú napellenző ponyva közül válaszhatja ki azt, amelyik önnek a leginkább tetszik. Nem csak a ponyva színét, de a napellenző acél szerkezetének színéről is ön dönt. Napellenzőinket rendelheti beépített napellenző motorral és érzékelővel. Kerti árnyékolók, ahogy ön szeretné.
Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Ha Ön is szeretne egy napellenzőt teraszára, akkor hívjon minket és egyeztessünk egy időpontot, amikor szakemberünket fogadni tudja felmérés céljából.

Terasz Napellenző

+36 (20) 432 65 50

ajanlatkeres@redony-szereles.org

Ajánlatkérés